fredag den 25. januar 2013

På vej videre

Af Camilla

Så er vi på vej videre nordpå. I morgen flyver vi til Delhi og møder Daniel. Derfra tager vi videre til Varanasi hvor det er planen, at vi bliver indtil slutningen af marts (med mindre det bliver så varmt på det tidspunkt, at vi ikke kan holde det ud, og det er der nogen der mener det gør).
  Bo og Daniel skal til Kumbh Mela i nabobyen Allahabad. Verdens største religiøse festival, som finder sted, hvert år i skiftende byer, og som kulminerer hvert tolvte år (og denne gang altså i år), hvor millioner af mennesker valfarter til Allahabad, for at bade i de tre hellige floder, som støder sammen der: Ganges, Yamuna og den mytiske flod Saraswati.
  I år er det ikke kun pilgrimme (og turister) der valfarter dertil, men også et hold forskere fra Harvard, som skal forske i hvordan det kan lade sig gøre, logistisk og på alle måder, for en by, at rumme så mange mennesker -  200 millioner anslår man der vil komme.
  Imens bliver Akacia og jeg i Varanasi, hvilket jeg også gjorde for seks år siden, da Bo var til Maha Kumbh Mela, og hvor han på et meget lykkebringende tidspunkt tog bad i de hellige floder – men blev han et bedre menneske af det? 

(Her tror jeg at jeg må bryde ind. Er der nogen der er i tvivl om det!!!  Mvh. Baba Bobo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar