mandag den 4. februar 2013

Dagens nyheder


Af Bo

Om et par dage tager Daniel og jeg til Kumbh Mela. Alle aviser har indtil flere sider, der dækker begivenheden. Her er et udvalg fra The Times Of India i dag mandag den 4 februar.

Den store overskrift er, at Dalai Lamas besøg er blevet aflyst i sidste øjeblik af sikkerhedsgrunde.

Spice Jet har nu sat en daglig fly ind fra Delhi til Allahabad. Selskabets talsmand udtaler, at man længe har villet oprette denne service og hvad bedre anledning er der end nu, hvor byen er vært for denne store religiøse samling og at denne fromme begivenhed er en gave til alle de der har planlagt at besøge den hellige by.

Politiet øger deres overvågning og bemanding op til den helt store badedag Mauni Amavasys snan den 10 februar.

En anden artikel næver nogle af de mange forskellige folk der deltager i Melaen (festivalen), udlændinge, kendisser, forskellige babaer som Dhuni baba (bålplads baba), Mobile baba, Computer baba, Gold baba, Ek haath baba. (en hånds baba, der kun bruger den ene hånd til alting) Og den kæledyrs elskende helgen Mahant Prithvigiri som kan ses gående rundt med sin sorte Labrador. Og Anand Giri, der har et stort følge på nettet og som altid går rundt med sin tablet.

Yogi Satyam, der leder en Kriyayoga workshop fortæller, at enhed med The Cosmic Workshop (kosmiske værksted) nemt kan opnås i dette liv ved hjælp at Kriyayoga, hvor det normalt vil tage en million sygdomsfrieår at blive et med den Kosmiske workshop.

Guru Baba Radev har oprettet en tandlægeklinik på stedet: The Divine Touch Dental Hospital and Research Centre og udtaler at: Sandhed kommer kun ud af munden, når den er ren og man ikke har dårlige tænder.


Mobile baba
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar