onsdag den 13. februar 2013

Dagens dont

Af Camilla

Jeg læste på et tidspunkt et interview med en thailandsk pige, der havde giftet sig med en dansk fyr. Interviewet gik på hvad forskellige folk godt kunne lide ved at bo i – København tror jeg faktisk det var, det var vist et Wonderful Copenhagen reklamefremstød. Det hun fremhævede som det bedste ved København var, at man kunne gøre flere ting på en gang i løbet af en dag. Man kunne for eksempel gå i svømmehallen om morgenen, på biblioteket om eftermiddagen og i biografen om aftenen. I Thailand, sagde hun, var det kun muligt, at gøre en ting i løbet af en dag.
  Det samme gælder for Indien. Når vi mødes om aftenen med vores franske venner og de spørger hvad vi har lavet, er svaret – i dag har vi været ude for at købe olie og hostetabletter! Og de har måske været på stationen for at købe togbilletter, eller på posthuset (ikke og – for det er ikke muligt).

Så det var hvad vi gjorde i dag: Købte olie og hostetabletter. Samt boller og nutella, fordi vi ville hjem og lave te og riste boller og fejrer Bos fødselsdag – hvilket vi så ikke fik gjort, fordi tiden gik med at købe tingene. Som sagt er det ikke muligt, at lave flere ting her i løbet af en dag.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar